Morgenmad

Grapefrugt med Passionsfrugtsukker

Du skal bruge:

  • 1,5 dl sukker
  • 2 passionsfrugter
  • 2 Grapefrugter
  • Marokkansk mynte til pynt

Sådan gør du:

Del passionsfrugterne i to, skrab frugtkødet ud i en si og mas kødet igennem så saften kan løbe ud i en skål.

I en anden skål har sukker klar. Tilsæt nu saften lidt efter lidt for at undgå det bliver alt for smattet. Måske du ikke skal bruge al saften – det er en smagssag. Hvis der er for meget saft tilsætter du blot mere sukker.

Når sukker og saft er vendt godt rundt sprede det ud på et ark bagepapir med en dejskraber. Sørg for at del er fordelt ud i et tyndt lag. Lad nu sukkeret tørre et par timer, og så er det klar til brug.

Skær skrællen af grapefrugterne og skær dem i filetter/både.

Anretning:

Anret grapefrugt på en tallerken og drys med passionsfrugtsukker. Pynt færdig med et par mynteblade. Du kan evt. hakke myntebladende hvis du ønsker en stærkere smag af mynte.

Du kan måske også lide...