Disse muffins er der færre kalorier, og fungerer rigtig godt til at tage med i toget om morgenen når appetitten ikke er størst. Bevares, de kan også sagtens bruges som dessertmuffins da de jo er ret lækre!
Ca. 180 kcal pr. Muffin
Du skal bruge:
2 bananer
125 gram havregryn
15 gram sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
45 gram pekannødder
60 gram mørk chokolade
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 190 grader
I en skål moser du bananerne og rører æggene i med et piskeris. Herefter tilsætte du havregryn, sukker, vaniljesukker, hakkede pekannødder, bagepulver og den hakkede chokolade.
muffinsformene smøres med lidt rapsolie eller andet smagsneutral olie. Fordel dejen i formerne, der er ca til 8 styk.
Bag dem herefter 10-15 minutter i ovnen indtil de bliver let gyldne og dejen ikke klatrer fast til en gaffel eller knivspids.
Lad dem afkøle.
De kan fryses
Note:
Ønsker du en endnu sundere udgave så udelad sukker, vaniljesukker og chokolade. Pekannødder kan også udelades eller erstattes af en anden type nød eller bær.