OrdinaryOriginal

OrdinaryOriginal

Michelle Anine Sandholm, Founder af OrdinaryOriginal

Velkommen til mit lille projekt: OrdinaryOriginal. Det er en samling af alt det jeg kan lide: mad, opskrifter, tips og spise-ude-oplevelser. Jeg vil rigtig gerne dele ud, da jeg synes at mad er noget af det der bringer sammen. De fleste af mine opskrifter er nemme at gå til. Der er fokus på både gode og dyre råvarer, samt hvad man kan få ud af almindelige dagligvarer købt i dagligvare butikker. Mange af opskrifterne er desuden økonomi-venlige, da mange af de enkle opskrifter opstod, da jeg var på SU.

Starten

Jeg er vokset op med en mor, der var kok, og mine forældre havde deres egen restaurant i nogle år, og inden da et cateringfirma. Her hjalp jeg til med at lave mad, smøre smørrebrød og vaske op. Hele mit liv har jeg været med til at lave mad, og selvom det er mange år siden jeg flyttede hjemmefra, så laver jeg ofte maden når jeg er på besøg hos mine forældre. Min mor sætter stor pris på at andre laver mad, da hun selv har lavet mad hele hendes liv.

Jeg blev opfordret til at samle det jeg kan, på en hjemmeside, så det har jeg gjort. Jeg har fået masser af hjælp, især fordi jeg ikke altid er lige god til at vedligeholde det tekniske der er forbundet med en hjemmeside – men jeg øver mig.

OrdinaryOriginal startede faktisk tilbage i 2017, officielt, men grundet mine manglende erfaringer, med at vedligeholde en hjemmeside, så er den crashet et par gange, og måtte bygges op på ny. En enkelt gang var det faktisk ikke min skyld 🙂

SoMe

OrdinaryOriginal forsøger jeg, om end langsomt, at brede ud til alle der kan have interesse. Du kan finde OrdinaryOriginal på både Facebook og Instagram – du skal blot søge efter mig.