Anmeldelser

Anmeldelse: The Market Italian

The Market Italian

26-05-2023, Kristen Bernikows Gade 9-11, 1105 København K

Det var edderdrysme hyggeligt på The Market Italian. På en kollegas anbefaling tog vi ind og prøvede deres  4 retter for 450kr. Lækker mad til en god pris – man gik hverken sulten eller overdrevet mæt derfra. Der er en rigtig hyggelig stemning og meget opmærksom betjening.

Første ret – Forret

Her fik vi Tuntartar med citronmayonnaise, sort hvidløgsaioli, mynte, purløg, pane carasau og brøndkarse og til dags dato er det den bedste tuntartar jeg har fået. Det siger ret meget da tun ikke hører til blandt mine favoritter.

Anden ret – Pasta

En smagfuld Mezze Rigatoni med ragout af vildsvin, parmesan og salvie.

Veltilberedt al dente rigatoni og den vildsvine ragout sad lige i skabet. Den sprøde salvie på toppen er fræk og der burde være mere efter min mening.

Tredje ret – Hovedret

Polle Alla Diavola med cavolo nero, kejserhatte, marsala sauce og salvie var fandme en fin måde at servere kylling på. Dejlig spicy efter en mild fisk og rund pasta. Den her kommer jeg gerne for igen. Jeg elsker når nogen gør kylling den tjeneste at klæde den ordentligt på.

Fjerde ret – Dessert

Den var god og venlig og kær! Vanilje Semifreddo med amaretto, chokolade og rabarberkompot, hvor der var en fin smag af rabarber og hintede til sommer og sol. jeg glemte at tage billede af desserten så derfor er der billeder af vores cocktails, som i øvrigt var ganske geniale! Jeg fik alligevel tre af deres ROSA PRIMAVERA – føj den var fin!
Tag på The Market Italian – den byder dig velkommen i fine omgivelser og omfavner med fin mad og læks drinks…

 

Du kan måske også lide...