Aftensmad,Forret,Frokost,Salater

Cæsarsalat

Cæsarslat med gulerødder, til 2 personer

Cæsarsalat er nemt, hurtigt og lækkert. Den bliver man aldrig træt af og den varieres på mange måder, hvis du ønsker.

Du skal bruge:

Sådan gør du:

Hvis du har en rest af gårsdagen kylling, så brug endelig det, ellers kan du stege et par kyllingebryster eller stege dem i ovnen og bruge, når de er afkølet.

Skyl salaten og dup den tør eller slyng den i en salatslynge. Hvis du ønsker at tilføje lidt gulerødder, som en ekstra knasende fornemmelse, så skræl et par stykker og lav strimler med skrælleren, eller brug et mandolinjern.

Anretning:

På et par tallerkner, eller i nogle pastatallerkener, anretter du salat og de eventuelle gulerodsstrimler sammen med kylling. Drys med dressingen; en passende mængde er, at man lige kan vende salaten rundt og der er dressing nok på alt. Pynt med brødcroutoner, friskrevet parmesan og friskkværnet peber – så er der cæsarsalat.

Du kan måske også lide...