Du skal bruge:
- 2 æggeblommer, evt. pasteuriserede
- ½ dl revet parmesan
- 1-2 fed hvidløg
- 4-5 ansjoser i olie
- 1 dl smagsneutral olie: raps eller vindruekerne
- 1,5 spsk Worcestershire sauce
- 1,5 spsk æblecidereddike
- Salt og peber
Sådan gør du:
I en blender tilsætter du æggeblommer, parmesan, hvidløg, Worcestershire sauce, æblecidereddike og ansjoser. Blend det til en ensartet masse.
Tilsæt nu olien i en tynd stråle imens du blender. Tilsæt olie til dressingen bliver tyk. Det kan betyde du skal bruge mindre olie eller eventuelt mere.
Hvis den bliver for tyk kan du tilsætte en smule vand.
Smag dressingen til med salt og peber, og juster med Worcestershire sauce og/eller æblecidereddike hvis det skal til.
Stil dressingen på køl indtil brug.
Den kan holde sig 1-2 dage i køleskabet.