Aftensmad,Frokost,Salater

Rødebedesalat med Hytteost

Rødbeder kan mere, end at farve alt lilla. Den her cremede salat er lækker som tilbehør, eller som en frokost med brød til.

Du skal bruge:

  • 200-300 gram rødbede (1-2 stykker)
  • 2 gulerødder
  • 250 gram Hytteost 1,5%
  • 1 stor spsk Akaciehonning
  • 1 pose/bøtte pinjekerner
  • 1 håndfuld kruspersille
  • Salt

Sådan gør du:

Skræl rødbeder og gulerødder og riv det hele på et rivejern.

I en skål vender du hytteost sammen med akaciehonning og smager til med salt. Vend de revne gulerødder og rødbede i dressingen.

Rist pinjekernerne på en pande og hak persille fint.

Anret i en fin skål eller på et fad og pynt med persille og pinjekerner.

Tip:

Riv evt. også et æble med eller pynt med fetaost for lidt mere saltet kant.

Du kan måske også lide...